Verkaveling Domein Karaat Il

Willibrordusstraat 13
2560 NIJLEN

Spetterende family houses - ruwbouwklaar & reeds te bezichtigen na afspraak

Na het succes van Domein Karaat waarbij we twee prachtige residenties Smaragd en Asscher goed voor 19 appartementen en surplus nog eens 10 magnifieke woningen hebben mogen bouwen, gaat dit verhaal nog even verder. Op een paar stappen van het domein kunnen we nog vijf extra woningen aanbieden.

Door het juiste ontwerp op de juiste plaats werden hier vijf wel erg royale woningen gecreëerd. Het gelijkvloers is voorzien als één grote mooie open ruimte, door de koper gemakkelijk te definiëren als leef- of eetruimte. Lange uitgestrekte muren en grote raampartijen, een droom om in te richten. Vanuit de open keuken met aanpalende berging hebben we ook zicht op de ruime tuin. Heerlijk genieten met zicht op het groen in de tuin, de kleine gelukjes noemt men dat!

Het gastentoilet met handenwasser zorgt uiteraard voor het nodige comfort.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie zeer mooie slaapkamers, waaronder uiteraard de grote master bedroom uitgestrekt over de volledige achterzijde van de woning. We hoeven u er niet bij te vertellen dat het plaatsen van een dressing hier tot de mogelijkheid behoord. In de badkamer hebben we een bad en een douche ingepland, alsook een dubbel lavabomeubel. Een tweede afzonderlijk toilet vervolledigt de eerste verdieping.

Een vaste trap naar de zolder verdieping geeft deze woning een zéér grote meerwaarde. De zolder is uitgerust met twee velux ramen wat resulteert in een onwijs leuke en lichtrijke plek. Een leuke werkruimte, een fenomenale speelkamer, een forse mancave, … we laten het aan u over, maar maak er niet te veel ruzie over!

Dan hebben we natuurlijk nog de buitenruimtes; elke woning is voorzien van een zeer leuke privatieve tuin en aangelegd terras. Bij elke woning hoort een carport en extra (tuin)berging, alsook nog een staanplaats. Bij drie van de vijf woningen is deze staanplaats voorzien vooraan de woning, op de oprit dus.

Met veel enthousiasme kunnen we u ook nog meegeven dat alle 5 woningen worden afgeleverd met een maximum
E-peil E20! Dit wordt verwezenlijkt doordat de woningen uitgerust worden met een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem type D en zonnepanelen. Dat wordt pochen op de eerst komende bbq!

Hebben we de nodige interesse kunnen opwekken, laat dan gerust uw gegevens achter!
info@braboimmo.be
www.braboimmo.be
03 247 89 06
Willibrordusstraat 13
2560 NIJLEN

Geen documenten

Brabo Immo. Van mens tot mens

Vastgoed kopen om zelf in te wonen of om in te investeren, dat doe je niet elke dag.
Wij behandelen je correct en met respect en begeleiden je transparant doorheen een zorgeloos traject.

Duidelijk. Persoonlijk. Menselijk.

We zijn er voor je

Vlaamsekaai 90, 2000 Antwerpen
+32 (0)3/247.89.06
info@braboimmo.be

  

Altijd mee?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.