Residentie Blflr

Antwerpsesteenweg 255-257
2950 KAPELLEN

40% Verkocht

Residentie BLFLR (alias Bellefleur)

Kom langs voor info in ons pop-upkantoor aan de werf op woensdagen 19 & 26 juni of woensdag 3 & 10 juli van 15 tot 19u.

Een zéér keurige en perfect uitgebalanceerde residentie.

Een volledig afgesloten domein.
Charmant en gracieus, een plekje om weg te dromen.

Misschien wel jou plekje?

 

Op de Antwerpsesteenweg 255-257 te Kapellen bouwt Brabo weer een meesterlijke residentie. Een zeer uitgebalanceerd ontwerp met een royale uitstraling. Zoekt u een plekje om bij weg te dromen, zoek niet langer, u hebt het gevonden!
Het project zelf omvat 15 appartementen. Op het gelijkvloers bevinden zich 6 appartementen, elk met 2 slaapkamers en een toffe privé tuin. Op de eerste verdieping treffen we 6 appartementen aan, ook elk met 2 slaapkamers en een zonovergoten terras. Tenslotte zijn er op de dakverdieping nog 3 dakappartementen. Hier is keuze tussen een tweeslaapkamer of drieslaapkamer appartement. Uiteraard ook met een heerlijk en zonnig dakterras. Ondergronds bevinden zich 20 autostaanplaatsen waaronder 2 garageboxen, 8 bovengrondse parkeer-plaatsen waaronder 3 bezoekersplaatsen, 14 privatieve kelderbergingen alsook een gemeenschappelijk vuilnislokaal. Achteraan op het domein wordt nog een grote afgesloten fietsenberging voorzien. Als kers op de taart omvat deze residentie nog een grote gemeenschappelijke parktuin.

Zoals u reeds van ons gewend bent maar wat zeker geen evidentie is bouwt Brabo al ettelijke jaren vooruitstreven op vlak van energie. We deden het al jaren op voorhand onder het BEN principe maar gaan nu nog een stap verder. We garanderen dat elk appartement binnen residentie BLFLR wordt afgeleverd met een maximum E- peil E20! Wat betekent dat elke koper gedurende de eerste 5 jaar 100% is vrijgesteld voor zijn onroerende voorheffing. Graag gedaan!

Als laatste misschien nog een kleine herinnering, een memento, .... Het leven gaat al veel te snel. We zijn allemaal toch opzoek naar dat stukje rust en een beetje meer balans. Bij Brabo helpen we hier graag een handje bij. We voorzien een zeer mooie gemeenschappelijke tuin, toegankelijk voor alle bewoners. Maar uiteraard moet je je ook kunnen terugtrekken in alle sereniteit. Niets beter dan een zeer royaal terras met wijds zicht op een groene oase om even alle onstuimigheden van het leven opzij te zetten. De terrassen zijn niet enkel breed maar wat belangrijker is, ook voldoende diep. De gelijkvloerse appartementen hebben er een tuintje bij en onze luxueuze penthouses hebben zelfs een tweede terras aan de voorzijde. Als nu het zonnetje nog wil meewerken, voel je je toch helemaal op vakantie niet?

Maak een afspraak in ons pop-upkantoor aan de werf, zodat U de vordering van de werken & een maquette van het project kan bekijken. Nancy:  0496/167.925
Om af te sluiten met de woorden van Godfried Bomans,
"De Kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is."
Antwerpsesteenweg 255-257
2950 KAPELLEN

Geen documenten

Brabo Immo. Van mens tot mens

Vastgoed kopen om zelf in te wonen of om in te investeren, dat doe je niet elke dag.
Wij behandelen je correct en met respect en begeleiden je transparant doorheen een zorgeloos traject.

Duidelijk. Persoonlijk. Menselijk.

We zijn er voor je

Vlaamsekaai 90, 2000 Antwerpen
+32 (0)3/247.89.06
info@braboimmo.be

  

Altijd mee?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.